Glamox søker Senior Vice President GMO Division

Global virksomhet med sterke merkevarer og vekstambisjoner.

Global Marine and Offshore divisjonen (GMO) er organisert som et selvstendig virksomhetsområde i konsernet med en omsetning på rundt 800 MNOK. Divisjonen har sterke varemerker som Glamox, Aqua Signal, Norselight, Luxo og LINKSrechts.

GMO er en verdensledende leverandør av komplette belysningsløsninger av høy kvalitet til det globale marine- og offshore-markedet.

Nåværende leder av divisjonen går over i en ny stilling, og til å lede og videreutvikle denne globale virksomheten søker vi derfor etter en ny erfaren, internasjonal og markedsorientert leder. Virksomheten står overfor spennende strategiske og markedsmessige muligheter som skal styrke konkurransekraften fremover.

Vi legger vekt på at vår nye divisjonsdirektør har tydelig lederskap og gjennomføringsevne for å videreutvikle en kommersiell og resultatorientert organisasjonskultur. Det er en fordel med erfaring fra marin eller offshore industrien.

Arbeidssted: Skøyen, Oslo.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med CEO Rune Marthinussen, mobil 915 59 718, eller partner Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi, mobil 900 46 689.

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merkes 26064.