Referencer

Grundfos, Bjerringbro

Det der i dag danner ramme for Grundfos' kontorer var oprindeligt produktionshaller, som senere er blev omdannet til moderne storrumskontorer
En gennemgribende renovering måtte der til, før Grundfos kunne indvie deres nye arbejdesplads. Der var, fra projektets start, sat en høj standard for kvalitet, hvor lyd, lys og møblering skulle gå op i en højere enhed. Det moderne kontor er bygget til interaktion og vidensdeling, hvor ansatte kan mødes og tale sammen. Her bliver der, i tæt samarbejde, trukket på hinandens kompetencer.

Vores løsning
Da lokalerne ikke oprindeligt var tænkt for kontor, men derimod produktion, har man haft behov for en kreativ belysningsløsning. I storrumskontorerne er det valgt armaturet C80-PR fra 2000-8000 mm med LED op/ned lys samt spot på skinne som effektlys. I mødelokalerne, der kan rumme alt for 2 til 30 personer, er der benyttet C80-P og C80 Væg med asymmetrisk optik, som kaster lyset i den ønskede retning. 

Både kaffeområdet og service desk er udstyret med A20 loftmonterede armaturer med indirekte lys samt C80 Væg, der benyttes som tavlebelysning. På førstesalen finder man kontorets stillerum, og her er der nedhængt C90-P Ø490. I bygningens øvrige kontorer er der valgt C80-PR med Human Centric Lighting, D70-S downlight og A10 Væg.

 Bygherre Grundfos A/S
 Installatør HP EL-SERVICE A/S