Referencer

Lundtoft Plejecenter, Brørup

Beboerne på Lundtoft Plejecenter kan nu opleve døgnrytmelys i alle rum og gangarealer

Plejecenter Lundtoft der ligger i det naturskønne område i Brørup, har gennemgået en omfattende renovering og ombygning af 2 omgange - det første projekt færdig i 2019, og det andet i efteråret 2020. De besluttede at gøre plejecenteret til et moderne plejecenter med hele 42 boliger. Målet med dette projekt var, at beboerne skulle have den plads og luft de havde brug for, samtidig med at de skal kunne færdes i alle arealer og områder. 

Vores løsning
Det 4000 m2 nye plejecenter er blevet opført med døgnrytmelys i deres installationer. Ing. Gregersen & Olsson og El-ingeniør Consel har sammen med Glamox, stået for projekteringen af lyset. Døgnrytmelyset er monteret i beboer værelser, toiletter og sengestuer og giver en stor fleksibilitet i brugen af lysets temperature. Alle gangarealer og opholdsrum er ligeledes døgnrytmelys.



 Bygherre Vejen Kommune
 Arkitekt Arkitekterne Blaavand & Hansson
 Rådgivende ingeniør Gregersen & Olsson A/S