Sales Manager Energy og Sales Manager Marine

Det grønne skiftet er i gang – vil du selge morgendagens belysningsløsninger?
Har du lyst til å ta en viktig rolle i vår økte satsning på det grønne skiftet innen offshore energi og maritim ved å selge morgendagens bærekraftige belysningsløsninger? 

Glamox er en ledende leverandør av bærekraftig belysning til global maritim og offshore industri. Vi produserer og leverer blant annet til handelsfartøy, offshorefartøy, cruisefartøy, ferger, militær marine, kystvakt, fiskebåter, redningsfartøy, flyttbare borerigger, gass- og oljeplattformer, offshore vindmøller samt en rekke andre fartøy og installasjoner.

Glamox ønsker å styrke relasjonsskapende aktivitet og salg, og søker derfor etter to stk. Sales Managers. Vi forventer stort trykk i markedet relatert til det grønne skiftet. Morgendagens belysningsløsninger kan gi opptil 90% energisparing for de fleste skip og offshore installasjoner noe som vil bidra til økt bærekraft. Belysningsløsningene kan også gi bedre ytelse og økt velvære for brukeren. Vi står overfor en omstilling med kraftig markedsvekst innen offshore vindinstallasjoner og samt skip som skal støtte installasjon og vedlikehold av disse. 

Vi søker etter personer langs hele norskekysten som trives med å jobbe i et hektisk og fremoverlent miljø. For å lykkes som Sales Manager i Glamox bør du evne å interessere deg stort for belysning og være nysgjerrig på kunden sine utfordringer og behov. Du må også like å identifisere kunder, bygge relasjoner og selge bærekraftige belysningsløsninger for bedre ytelse og økt velvære. 

Stillingen inngår i forretningsenheten Glamox Northern Europe og vil være en del av et salgsteam som jobber mot energimarkedet og det maritime markedet i Norge.


Arbeidsoppgaver
Identifisere nye prosjekter og kartlegge fremtidige behov og
relevante beslutningspersoner
Være ute hos kunden, presentere Glamox og bygge relasjoner 
Salg av Glamox sine løsninger og systemer 
Utarbeide tekniske spesifikasjoner og tilbud basert på behov fra
kunde
Delta på markedsaktiviteter som messer, konferanser og
kundearrangementer


Din bakgrunn og erfaring
Må vise til gode salgsresultater fra teknisk salg
Erfaring fra utarbeidelse av tekniske tilbud
Teknisk bakgrunn, fortrinnsvis fra marine/offshore
Erfaring med å presentere og kommunisere på engelsk og norsk
Fordel med teknisk utdannelse og erfaring fra elektrobransjen 


Arbeidssted:
Stillingen er tilknyttet Glamox Northern Europe i Molde, men vi er fleksible på arbeidssted og kan tilby hjemmekontorløsninger, eller kontormuligheter langs hele Norgeskysten.

Søknadsfrist: 28.November

Ønsker du mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte våre rådgivere i Yapril AS, Marius Halvorsen +47 922 95 786 eller Espen Sundgot +47 913 85 786

General Manager for BU Glamox Northern Europe, Tommy Stranden, kan også svare på spørsmål om stillingen på tlf. 938 98 933

Alle søknader og henvendelser håndteres konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Trykk her for å søke på stillingene