Case Studies

Mills & Reeve refurbishment project

“Help us create a bright, modern and innovative workspace”. This was the brief Glamox received when the law firm Mills & Reeve wanted to bring their landmark building in Norwich up to date. The result is well received by both customers and employees.
Project Overview:
Mills & Reeve office building in historic part of medieval Norwich is the workplace for more than 230 employees. After fifteen years in the building, the company decided that it was time to give the facilities a complete overhaul to create an innovative and flexible space for staff and clients. "Project Manager Adri Van Der Colff said the aim of the £3.8m investment was to create an inspiring working environment for a growing workforce and vastly improve their clients experience".

Solution:
Glamox range of  luminaires were chosen for both high quality and their visually pleasing appearance, whilst simultaneously creating interest. 

Client Mills & Reeve
Architect:  Feilden+Mawson
Consultant: Ingleton Wood 
Contractor: Contact Electrical
Photography: Gary Rowsel